Looking For Anything Specific?

Σταση Εργασιασ Μετρο - Stash Ergasias E8nos - Συγκεκριμένα, το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) με απόφασή του εξήγγειλε «την προειδοποιητική στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 το πρωί» καταγγέλλοντας τη διοίκηση της στασυ για μετακινήσεις εργαζομένων από τις οργανικές τους.

Σταση Εργασιασ Μετρο - Stash Ergasias E8nos - Συγκεκριμένα, το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) με απόφασή του εξήγγειλε «την προειδοποιητική στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 το πρωί» καταγγέλλοντας τη διοίκηση της στασυ για μετακινήσεις εργαζομένων από τις οργανικές τους.. Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το. Συγκεκριμένα, το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) με απόφασή του εξήγγειλε «την προειδοποιητική στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 το πρωί» καταγγέλλοντας τη διοίκηση της στασυ για μετακινήσεις εργαζομένων από τις οργανικές τους. «η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από τη συνάντηση των σωματείων εργαζομένων. Η απόφαση ελήφθη το σελμα (σωματείο εργαζομένων λειτουργείας μετρό αθηνών), το οποίο συνεδρίασε πριν λίγη ώρα με κεντρικό θέμα την μετακίνηση 20 εργαζομένων στο μετρο σε άλλες υπηρεσίες την. Τα δρομολόγια στη γραμμή 1 του ησαπ θα λειτουργούν.

Η διοίκηση της εταιρίας με άκρως ενοχικό τρόπο αποφασίζει και διατάζει. Συγκεκριμένα, το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) με απόφασή του εξήγγειλε «την προειδοποιητική στάση εργασίας από την. Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν σήμερα το βράδυ και οι εργαζόμενοι στον ησαπ. Στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ συμμετέχει και ο κλάδος της αεροναυτιλίας Μετρό στάση εργασίας μετρό :

Metro Stash Ergasias Thn Tetarth 26 Maioy Must News
Metro Stash Ergasias Thn Tetarth 26 Maioy Must News from must.news
Στάση εργασίας το πρωί της τρίτης προειδοποιητική στάση εργασίας αύριο, τρίτη, από την έναρξη λειτουργίας έως τις 10:00 το πρωί, κήρυξε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) Σε αναστολή της στάσης εργασίας που είχαν ανακοινώσει για αύριο σε ηλεκτρικό, μετρό και τραμ προχώρησαν οι εργαζόμενοι στη στασυ. Χωρίς μετρό θα μείνει την τετάρτη (26/5) η πρωτεύουσα, από την έναρξη της λειτουργίας του έως τις 10 το πρωί, λόγω της στάσης εργασίας που ανακοίνωσε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό. Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τη δευτέρα 3 ιουνίου 2019 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Μετά τον ησαπ στο θησείο, τα rapid τεστ του κορονοϊού συνεχίστηκαν στους επιβάτες του μετρό του συντάγματος. Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το. Αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχε αποφασιστεί για την πέμπτη 15 οκτωβρίου, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, καθώς και στο τραμ με αποφάσεις που έλαβαν πριν από λίγο τα αντίστοιχα σωματεία των εργαζομένων τους. Σταση εργασιασ μετρο πεμπτη 28/11.

Η διοίκηση της εταιρίας με άκρως ενοχικό τρόπο αποφασίζει και διατάζει.

Προχωρούν αύριο εργαζόμενοι στο μετρό. Ολοκληρώθηκε το πρώτο κύμα της στάσης εργασίας των εργαζομένων σε ησαπ, μετρό ακι τραμ, καθώς ξεκίνησαν τη λειτουργία τους οι συρμοί, οι οποίοι είχαν βάλει «φρένο» από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί. Σχετικα tags απεργια μμμ εργαζομενοι μετρο οασα σελμα σταση εργασιασ σταση εργασιασ μετρο σταση εργασιασ μετρο 2019 Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τη δευτέρα 3 ιουνίου 2019 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν σήμερα το βράδυ και οι εργαζόμενοι στον ησαπ. Σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 π.μ. Συγκεκριμένα, το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) με απόφασή του εξήγγειλε «την προειδοποιητική στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 το πρωί» καταγγέλλοντας τη διοίκηση της στασυ για μετακινήσεις εργαζομένων από τις οργανικές τους. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός και τραμ) την πέμπτη (17/10) μετά την αναστολή των στάσεων εργασίας που αποφάσισαν τα σωματεία εργαζομένων. Συγκεκριμένα, το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) με απόφασή του εξήγγειλε «την προειδοποιητική στάση εργασίας από την. Στάση εργασίας την τετάρτη τι ανακοίνωσε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών Σταση εργασιασ στο μετρο 17 δεκ 2019 | 14:46 κεφαλογιάννης: Η πρώτη θα γίνει από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και η δεύτερη από τις 9 το βράδυ ως. Τα δρομολόγια στη γραμμή 1 του ησαπ θα λειτουργούν.

Την προειδοποιητική στάση εργασίας εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών ως αντίδραση στις μετακινήσεις εργαζομένων. Τα δρομολόγια στη γραμμή 1 του ησαπ θα λειτουργούν. Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τη δευτέρα 3 ιουνίου 2019 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχε αποφασιστεί για την πέμπτη 15 οκτωβρίου, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, καθώς και στο τραμ με αποφάσεις που έλαβαν πριν από λίγο τα αντίστοιχα σωματεία των εργαζομένων τους. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός και τραμ) την πέμπτη (17/10) μετά την αναστολή των στάσεων εργασίας που αποφάσισαν τα σωματεία εργαζομένων.

Ergazomenoi Metro Stash Ergasias Thn Trith Apergia Thn Pempth Ellada Iefimerida Gr
Ergazomenoi Metro Stash Ergasias Thn Trith Apergia Thn Pempth Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Την προειδοποιητική στάση εργασίας εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών ως αντίδραση στις μετακινήσεις εργαζομένων. Μόλις 18 απεργοί προκάλεσαν το χάος στην αθήνα μόλις 18 άτομα από τα συνολικά 850 προχώρησε ο υφυπουργός μεταφορών και υποδομών γιάννης. Μετά τον ησαπ στο θησείο, τα rapid τεστ του κορονοϊού συνεχίστηκαν στους επιβάτες του μετρό του συντάγματος. Αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχε αποφασιστεί για την πέμπτη 15 οκτωβρίου, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, καθώς και στο τραμ με αποφάσεις που έλαβαν πριν από λίγο τα αντίστοιχα σωματεία των εργαζομένων τους. Ολοκληρώθηκε το πρώτο κύμα της στάσης εργασίας των εργαζομένων σε ησαπ, μετρό ακι τραμ, καθώς ξεκίνησαν τη λειτουργία τους οι συρμοί, οι οποίοι είχαν βάλει «φρένο» από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί. 24ωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 6 μαΐου 2021 οι εργαζόμενοι σε μετρό, ησαπ (ηλεκτρικός), τραμ, τρόλεϊ, λόγω εορτασμού της … Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν σήμερα το βράδυ και οι εργαζόμενοι στον ησαπ. Σε αναστολή της στάσης εργασίας που είχαν ανακοινώσει για αύριο σε ηλεκτρικό, μετρό και τραμ προχώρησαν οι εργαζόμενοι στη στασυ.

Αναστέλλεται η αυριανή στάση εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ.

Σταση εργασιασ μετρο ελλάδα μετρό: Μετά τον ησαπ στο θησείο, τα rapid τεστ του κορονοϊού συνεχίστηκαν στους επιβάτες του μετρό του συντάγματος. Η στάση θα γίνει προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μελών του. Η απόφαση ελήφθη από το σελμα (σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών), που συνεδρίασε τη δευτέρα με κεντρικό θέμα την μετακίνηση 23 εργαζομένων στο μετρό σε άλλες υπηρεσίες. Χωρίς μετρό θα μείνει την τετάρτη (26/5) η πρωτεύουσα, από την έναρξη της λειτουργίας του έως τις 10 το πρωί, λόγω της στάσης εργασίας που ανακοίνωσε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό. Σταση εργασιασ μετρο παρασκευη 29/11. Η πρώτη θα γίνει από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και η δεύτερη από τις 9 το βράδυ ως. Μετρό στάση εργασίας μετρό : Ο απόφαση του σελμα ήταν ομόφωνη. Ποιες ώρες θα κάνει στάση το μετρό οπως ανακοινώθηκε, την πέμπτη θα γίνουν δύο στάσεις εργασίας. Αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχε αποφασιστεί για την πέμπτη 15 οκτωβρίου, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, καθώς και στο τραμ με αποφάσεις που έλαβαν πριν από λίγο τα αντίστοιχα σωματεία των εργαζομένων τους. Την ώρα που οι κενές οργανικές θέσεις στην στα.συ πλησιάζουν τις (700) και δεν έχει οριστεί ο ακριβής αριθμός τους ανά διεύθυνση, τομέα, ειδικότητα. Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 & 3) την τρίτη 17 δεκεμβρίου 2019 από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 10:00 π.μ.

Σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 π.μ. Η απόφαση ελήφθη το σελμα (σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών ), το οποίο συνεδρίασε πριν λίγη ώρα με κεντρικό θέμα την μετακίνηση 20 εργαζομένων στο μετρο σε άλλες υπηρεσίες την παρασκευή το απόγευμα. Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν σήμερα το βράδυ και οι εργαζόμενοι στον ησαπ. Σταση εργασιασ μετρο παρασκευη 29/11. Στάση εργασίας το πρωί της τρίτης προειδοποιητική στάση εργασίας αύριο, τρίτη, από την έναρξη λειτουργίας έως τις 10:00 το πρωί, κήρυξε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα)

Lksr Oih557bim
Lksr Oih557bim from cms.alimosonline.gr
Μετά τον ησαπ στο θησείο, τα rapid τεστ του κορονοϊού συνεχίστηκαν στους επιβάτες του μετρό του συντάγματος. Την προειδοποιητική στάση εργασίας εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών ως αντίδραση στις μετακινήσεις εργαζομένων. Συγκεκριμένα, το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) με απόφασή του εξήγγειλε «την προειδοποιητική στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 το πρωί» καταγγέλλοντας τη διοίκηση της στασυ για μετακινήσεις εργαζομένων από τις οργανικές τους. Σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 π.μ. Στάση εργασίας στο μετρό, στις γραμμές 2 και 3, για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα). Η απόφαση ελήφθη από το σελμα (σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών), που συνεδρίασε τη δευτέρα με κεντρικό θέμα την μετακίνηση 23 εργαζομένων στο μετρό σε άλλες υπηρεσίες. Σταση εργασιασ στο μετρο 17 δεκ 2019 | 14:46 κεφαλογιάννης: Σταση εργασιασ μετρο ελλάδα μετρό:

Σταση εργασιασ στο μετρο 17 δεκ 2019 | 14:46 κεφαλογιάννης:

Συγκεκριμένα, το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) με απόφασή του εξήγγειλε «την προειδοποιητική στάση εργασίας από την. Προχωρούν αύριο εργαζόμενοι στο μετρό. Ο απόφαση του σελμα ήταν ομόφωνη. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός και τραμ) την πέμπτη (17/10) μετά την αναστολή των στάσεων εργασίας που αποφάσισαν τα σωματεία εργαζομένων. Συγκεκριμένα, το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) με απόφασή του εξήγγειλε «την προειδοποιητική στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 το πρωί» καταγγέλλοντας τη διοίκηση της στασυ για μετακινήσεις εργαζομένων από τις οργανικές τους. Χωρίς μετρό θα μείνει την τετάρτη (26/5) η πρωτεύουσα, από την έναρξη της λειτουργίας του έως τις 10 το πρωί, λόγω της στάσης εργασίας που ανακοίνωσε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό. Αναστέλλεται η αυριανή στάση εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Σταση εργασιασ μετρο ελλάδα μετρό: Μετρό στάση εργασίας μετρό : Σταση εργασιασ μετρο πεμπτη 28/11. Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το. Στάση εργασίας την παρασκευή στο μετρό και το τραμ. Την προειδοποιητική στάση εργασίας εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών ως αντίδραση στις μετακινήσεις εργαζομένων.

Post a Comment

0 Comments